ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Η διεύθυνση του ακινήτου είναι:
  • Λεωφόρος Δημοκρατίας 412 και Εθνικής Αντιστάσεως 121, Αλεξανδρούπολη (κέντρο της πόλης).
Σύντομη περιγραφή του ακινήτου:
  • Ισόγειο (εκθεσιακός χώρος) περίπου 100 τετραγωνικά μέτρα συν την αυλή προς την οδό Εθνικής Αντιστάσεως, μπορεί να επεκταθεί κατά 40-50 τετραγωνικά μέτρα περίπου έως το γειτονικό κτίριο στην Λεωφόρο Δημοκρατίας.
  • Υπόγειο (βοηθητικός χώρος, κατάλληλος ως χώρος εργασίας) περίπου 100 τετραγωνικά μέτρα, ψηλοτάβανο, με μικρά παράθυρα προς την αυλή.
  • Πατάρι (βοηθητικός χώρος, κατάλληλος ως αποθήκη ή χώρος γραφείου) περίπου 120 τετραγωνικά μέτρα, παράθυρα σε όλη την πρόσοψη και από τις δύο πλευρές του κτιρίου.
Το κτίριο είναι ιδιόκτητο σε πολύ καλή κατάσταση και αυτή τη στιγμή σχεδιάζουμε και την περαιτέρω ανακαίνιση του. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος για το ακίνητο, υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης και άλλων ορόφων καθώς βρίσκεται στο ισόγειο 4οροφης πολυκατοικίας και μπορούν να διατεθούν επιπλέον όροφοι. 
 
Η τοποθεσία του ακινήτου βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο, στην είσοδο του κέντρου, ακριβώς δίπλα στο παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο Όσκαρ.
 
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν επιθυμείτε επιπλέον πληροφορίες στο email d@valentis.gr ή στο τηλέφωνο 697 3187 394.
 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

 
Με εκτίμηση,
Γεωργία Φαρδέλλου 
Δημήτριος Βαλέντης
2022-11-28 10:03