17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικών Λοιμώξεων

17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικών Λοιμώξεων2021

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλέσουμε στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικών Λοιμώξεων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη, από 22 έως 24 Οκτωβρίου 2021.

Το Συνέδριο οργανώνεται από την Α΄ Χειρουργική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, μετά από ανάθεση της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικών Λοιμώξεων, υπό την αιγίδα του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και της Ιατρικής Εταιρείας Θράκης.

Αντιλαμβανόμενοι την ιδιαίτερη και βαριά ευθύνη, σας προσκαλούμε και ευελπιστούμε στην υποστήριξη και συμβολή σας, με τη μαζική και ενεργό συμμετοχή ειδικών και ειδικευόμενων, συμβάλλοντας στην επιτυχή ολοκλήρωση του Συνεδρίου.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στην όμορφη Αλεξανδρούπολη, να συζητήσουμε και να αναλύσουμε τη μέχρι τώρα γνώση και εμπειρία μας, τους προβληματισμούς αλλά και τις νεότερες εξελίξεις που αφορούν τις Χειρουργικές Λοιμώξεις.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής σας διαβεβαιώνουμε για την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο του επιστημονικού προγράμματος, τη φιλοξενία και το οικογενειακό κλίμα που θα διαπιστώσετε όταν έρθετε.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο, Καθηγητή Χειρουργικής κ. Α. Καμπαρούδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικών Λοιμώξεων για την εμπιστοσύνη και τη τιμή ανάθεσης του Συνεδρίου.

 

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 

Απόστολος Καμπαρούδης

Καθηγητής Χειρουργικής Α.Π.Θ.,  Διευθυντής Ε΄ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής, Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο» Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας  Χειρουργικών  Λοιμώξεων

Αλέξανδρος Πολυχρονίδης

Καθηγητής Χειρουργικής Δ.Π.Θ., Διευθυντής Α΄ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Πρύτανης Δ.Π.Θ.

 ‍ Νικόλαος Λυρατζόπουλος

 Καθηγητής Χειρουργικής    Δ.Π.Θ., Α΄ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης