Υποβολή αιτήσεων για εξετάσεις ειδικότητας περιόδου IOYNIOY 2021

Υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στις εξετάσεις ειδικότητας περιόδου IOYNIOY 2021

Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Π.Ι.Σ. για την υποβολή αιτήσεων της εξεταστικής περιόδου ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14/06/2021 έως τις 02/07/2021, θα παραμείνει ενεργή από τις 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ τις 25 ΜΑΪΟΥ 2021 & ΩΡΑ 15:00.

Οι υποψήφιοι ιατροί θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τη συμμετοχή τους στην εξεταστική περίοδο ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Π.Ι.Σ. (www.pis.gr – ΑΙΤΗΣΕΙΣ), από 25/04/2021 ΕΩΣ ΚΑΙ 25/05/2021 (ΩΡΑ 15:00).

Σας ενημερώνουμε ότι η 25η ΜΑΪΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ και με το πέρας αυτής, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Π.Ι.Σ. θα απενεργοποιηθεί και δεν θα μπορεί να δεχθεί καμία επιπλέον αίτηση ή/και δικαιολογητικά στις ήδη υπάρχουσες αιτήσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις.

*************************************************************

Σας ενημερώνουμε ότι οι αποφάσεις των ΤΙΤΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ για τους επιτυχόντες της εξεταστικής περιόδου ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 έχουν εκδοθεί.

Λόγω των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για την αντιμετώπιση του COVID-19, μπορείτε να τους παραλάβετε μόνο μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (Courier)επικοινωνώντας και μισθώνοντας οι ίδιοι εταιρεία courier της επιλογής σας και ενημερώνοντάς μας σχετικά αποκλειστικά και μόνο μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση e.moka@pis.gr δηλώνοντας την εταιρεία courier που θα αποστείλετε, την ειδικότητά σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας.

ΩΡΑΡΙΟ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ COURIER: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 14:00.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Ενημερώνουμε ότι ο Π.Ι.Σ. ΔΕΝ αναλαμβάνει τη χρέωση της αποστολής των παραπάνω εγγράφων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Οι τίτλοι ειδικότητας έχουν αναρτηθεί και σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΠΙΣ (www.pis.gr), όπου θα πρέπει να εισέλθετε στο σύστημα με τους κωδικούς που σας είχαν αποσταλεί κατά την αίτησή σας. Θα τους βρείτε στην καρτέλα αιτήσεις, από όπου και μπορείτε να τους “κατεβάσετε”. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι τίτλοι στην ηλεκτρονική τους μορφή, ΔΕΝ έχουν την ισχύ των πρωτοτύπων, που είναι μοναδικοί, αναντικατάστατοι και δεν επανεκδίδονται.

 

*********************************************************************

Αποτελέσματα εξετάσεων ιατρικών ειδικοτήτων περιόδου ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

********************************************************************