Ενημερωτική Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού με θέμα « Μητρικός θηλασμός, είναι στη φύση μας!»

Η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ξάνθης (https://www.facebook.com/groups/xanthithilasmos/), μέλος του Πανελληνίου Δικτύου Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας (https://www.facebook.com/thilazo/?fref=ts), διοργανώνει Επιστημονική- Ενημερωτική Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού με θέμα « Μητρικός θηλασμός, είναι στη φύση μας!», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου  2016 στο Επιμελητήριο Ξάνθης και ώρα έναρξης 10:00 π.μ. .

Η ημερίδα απευθύνεται σε παιδιάτρους, μαιευτήρες-γυναικολόγους, γενικούς ιατρούς, μαίες, νοσηλευτές, φοιτητές τομέων υγείας, καθώς και σε παλιούς, νέους και μέλλοντες γονείς, θηλάζουσες μητέρες και μη,  που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν  θεμελιωδώς  πάνω σε θέματα τα οποία θα εισηγηθούν επαγγελματίες υγείας και αφορούν τον μητρικό θηλασμό καθώς και την ουσιαστική υποστήριξη πάνω σε αυτόν δεδομένου ότι  ο θηλασμός συνιστά ανθρώπινο δικαίωμα για κάθε παιδί και για κάθε μητέρα σε αυτόν τον κόσμο!

Μοναδικός σκοπός και αποστολή  της ομάδας είναι να διαφωτίσει όλες τις μητέρες να κατανοήσουν τον θηλασμό, να ενημερωθούν και να βοηθηθούν μέσα από σωστή πληροφόρηση, ενθάρρυνση και αλληλοϋποστήριξη ώστε να θηλάσουν και να αποθηλάσουν με αγάπη και ένστικτο τα παιδιά τους. Η δράση της ομάδας είναι καθαρά εθελοντική!