Ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας σε συνεργασία με την Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (Ε.Ψ.Ε.Π.) διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Θετική Φροντίδα στην Άνοια»

Ο  Ιατρικός  Σύλλογος  Κέρκυρας  σε συνεργασία με την Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (Ε.Ψ.Ε.Π.) διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο στο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, από τις 09.30 έως τις 18.30, με θέμα «Θετική Φροντίδα στην Άνοια» και εισηγητή τον κ. Παππά Ευάγγελο Ψυχίατρο – Ψυχοθεραπευτή, Επ. Υπεύθυνο της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας (ιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, κοινωνικούς φροντιστές, επισκέπτες υγείας), με στόχο την εκπαίδευση ειδικά επιλεγμένων επιστημόνων και φροντιστών για θέματα άνοιας.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι κλειστός (έως 25 άτομα) και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, ενώ θα χορηγηθεί (κατόπιν διαδικασίας) πιστοποίηση από την Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης.

Δηλώσεις συμμετοχής στον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας, έως την Παρασκευή  02/12/16 (καθημερινά 10.00 – 16.00), τηλ. 2661046023.

Η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι δωρεάν.

 

Υπεύθυνοι Προγράμματος: Μαρτζούκος Αλέξιος, Σπίγγου Τατιάνα.

 

 

 

 

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Μαρία Γονίδη                                              Σπυρίδων Γαλάνης