Οδηγίες για την επιτάχυνση συσχέτισης Διάγνωσης με εξετάσεις στα παραπεμπτικά («αυτόματη συσχέτιση»)

Οδηγίες για την επιτάχυνση συσχέτισης Διάγνωσης με εξετάσεις στα παραπεμπτικά («αυτόματη συσχέτιση»)

Α. Παραπεμπτικά με 1 μόνο διάγνωση ICD 10:
Για όσα παραπεμπτικά περιλαμβάνουν μόνο μία ICD 10 διάγνωση, υπάρχει η δυνατότητα να συσχετιστούν αυτόματα όλες οι εξετάσεις του παραπεμπτικού με αυτή τη διάγνωση χωρίς να χρειάζεται να οριστεί η συσχέτιση για κάθε εξέταση ξεχωριστά . Αυτό γίνεται πατώντας το κουμπί « Αυτόματη συσχέτιση » που υπάρχει επάνω δεξιά στο πλαίσιο με τις εξετάσεις.
Β. Παραπεμπτικά με περισσότερες από 1 διαγνώσεις ICD 10:
Αν θέλετε να συσχετίσετε εξετάσεις συγκεκριμένης κατηγορίας με διαφορετικές ICD 10 διαγνώσεις, μια προσωρινή λύση είναι να εκδώσετε ξεχωριστό παραπεμπτικό για κάθε διάγνωση ICD 10, που θα περιλαμβάνει μόνο τις εξετάσεις που θα συσχετιστούν με τη συγκεκριμένη ICD 10 διάγνωση και χρησιμοποιώντας τον παραπάνω τρόπο να κάνετε αυτόματη συσχέτιση εξετάσεων με την ICD 10 διάγνωση για κάθε ξεχωριστό παραπεμπτικό που εκδίδετε (πατώντας το κουμπί «Αυτόματη συσχέτιση»).

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία σας και να σας διαβεβαιώσουμε ότι εργαζόμαστε εντατικά ώστε σύντομα να είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ακόμα πιο εύχρηστο τρόπο για να διαχειριστείτε την απαίτηση πολλαπλής συσχέτισης διάγνωσης με εξετάσεις.

Δελτίο Τύπου: Συνάντηση μεταξύ Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. και Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου

Το πρωί της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε και του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου στα γραφεία του ΠΙΣ, με στόχο τη στενότερη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων για θέματα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

Δελτίο Τύπου