ΠΙΣ: Έκδοση αποφάσεων και παπύρων ιατρικών ειδικοτήτων επιτυχόντων εξεταστικής περιόδου ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

cache_1500x3000_Analog_medium_687379_354174_1542019ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι οι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΥΡΟΙ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ των επιτυχόντων της εξεταστικής περιόδου ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 έχουν εκδοθεί και μπορείτε να τους παραλάβετε από τα γραφεία του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Πλουτάρχου 3, 4ος όροφος, Κολωνάκι).

ΩΡΑΡΙΟ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ: 11:00 – 13:00.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τα παραπάνω να σας αποσταλούν ταχυδρομικώς, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο email: e.moka@pis.gr δηλώνοντας την ταχυδρομική σας διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  1. Ενημερώνουμε ότι ο Π.Ι.Σ. δεν αναλαμβάνει την αποστολή εγγράφων ταχυδρομικά ή με courier εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής και εκτός Ελλάδος. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις, παρακαλούμε όπως αποστείλετε courier με δική σας χρέωση, κατόπιν έγγραφης ενημέρωσης του Π.Ι.Σ. στο email:e.moka@pis.gr
  2. Ενημερώνουμε ότι η αποστολή των εγγράφων από τον Π.Ι.Σ. γίνεται με απλούς φακέλους και η υπηρεσία δεν αναλαμβάνει την ευθύνη κατεστραμμένων ή «ταλαιπωρημένων» εγγράφων. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιπλέον προστασία των εγγράφων σας, παρακαλούμε όπως αποστείλετεcourier με δική σας χρέωση και δική σας συσκευασία.