ΨΗΦΙΣΜΑ για την θλιβερή αναγγελία θανάτου του ιατρού Κόνσολα Σουχαϊλ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 1-8-2020

ΨΗΦΙΣΜΑ

για την θλιβερή αναγγελία θανάτου του ιατρού

Κόνσολα Σουχαϊλ

Το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου εκφράζει την μεγάλη οδύνη του για την απώλεια του ιατρού παθολόγου Κόνσολα Σουχαϊλ. Ο Κόνσολα Σουχαϊλ ήταν μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου. Ειδικεύθηκε στην Παθολογία στο ΠΓΝΑ. Ήταν διευθυντής για αρκετά χρόνια στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου και μετέπειτα υπηρέτησε στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης, στο οποίο έως πρόσφατα προσέφερε τις υπηρεσίες του.

Για όλους εμάς τους υγειονομικούς, αλλά και την ευρύτερη κοινωνία του Έβρου, ο εκλιπών αποτελούσε παράδειγμα επιστήμονα, ανθρώπου με ήθος και σεμνότητα. Στον νομό μας εργάστηκε για πάρα πολλά χρόνια και με την παρουσία και την δράση του κατάφερε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους συναδέλφους. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την επιστημονική και κοινωνική προσφορά του,

το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου ομόφωνα αποφάσισε :

  • Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση στην οικογένεια και τους οικείους του.

  • Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι.

  • Το παρόν ψήφισμα να αναρτηθεί στο διαδίκτυο και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 στις 16:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Παναγίας Καμαριώτισσας, στην Καμαριώτισσα Σαμοθράκης.

Για το Δ.Σ του Ι.Σ.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δρ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΟΥΔΗΣ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ