ΨΗΦΙΣΜΑ για την θλιβερή αναγγελία θανάτου του ιατρού Βερβερίδη Νικόλαου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 1-8-2020

ΨΗΦΙΣΜΑ

για την θλιβερή αναγγελία θανάτου του ιατρού

Βερβερίδη Νικόλαου

Το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου εκφράζει την μεγάλη οδύνη του για την απώλεια του ιατρού ορθοπεδικού Νίκου Βερβερίδη.

Ο εκλιπών ήταν ένας από τους εξαιρετικούς γιατρούς της πόλης, και έγραψε ιστορία γιατί ήταν από τους πρώτους που τόλμησε μαζί με τον Γιάννη Ξενιτίδη να ανοίξουν τις δύο οργανωμένες κλινικές της πόλης τη δεκαετία του ‘70 με πάρα πολλά τμήματα παθολογικά και χειρουργικά. Η κλινική του «Ο ΣΩΤΗΡΑΣ» προσέφερε μεγάλες υπηρεσίες στο νομό μας σε δύσκολες μάλιστα εποχές, όταν δεν ήταν ακόμα οργανωμένο το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ο Νίκος Βερβερίδης ήταν ο πρώτος ορθοπεδικός που εγκαταστάθηκε στο νομό μας. Το έργο του και η προσφορά του στον ιατρικό χώρο και τους ασθενείς του τόπου μας ήταν πράγματι μεγάλο.

Για όλους εμάς τους υγειονομικούς, αλλά και την ευρύτερη κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, ο εκλιπών αποτελούσε παράδειγμα επιστήμονα και ανθρώπου.

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την επιστημονική και κοινωνική προσφορά του,

το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου ομόφωνα αποφάσισε :

  • Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση στην οικογένεια και τους οικείους του.

  • Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι.

  • Το παρόν ψήφισμα να αναρτηθεί στο διαδίκτυο και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 στις 17:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης.

Για το Δ.Σ του Ι.Σ.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δρ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΟΥΔΗΣ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ