3η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝ ΔΡΑΜΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής σας ενημερώνω με ιδιαίτερη χαρά τη διεξαγωγή της 3ης Επιστημονικής Νοσηλευτικής Διημερίδας του ΓΝ Δράμας στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου στο Ξενοδοχείο Κούρος στη Δράμα.
Χάρη στη δική σας υποστήριξη και συνεργασία από την πρώτη κιόλας χρονιά, η εκδήλωση αυτή τείνει να γίνει σταθμός στα Νοσηλευτικά δρώμενα κυρίως της επαρχίας.
Συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο και περισσότεροι δίνουμε ραντεβού στην όμορφη Δράμα, προκειμένου να μοιραστούμε εμπειρίες, να ανταλλάξουμε απόψεις και εν κατακλείδι να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας γύρω από το επάγγελμά μας αλλά και γενικότερα από το χώρο της Υγείας.
Γνωρίζοντας τις δύσκολες και αντίξοες τις περισσότερες φορές συνθήκες στις οποίες καλούμαστε όλοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό προσφέροντας στον ασθενή την καλύτερη δυνατή ποιότητα φροντίδας αλλά και προσπαθώντας να γινόμαστε πάντα καλύτεροι, διοργανώνουμε και φέτος τη Νοσηλευτική Διημερίδα του Γ.Ν Δράμας
Με αυτές τις σκέψεις σας περιμένουμε και πάλι στη Δράμα, ελπίζοντας πως θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και τις προτάσεις τους ακόμη περισσότεροι συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα.
Με εκτίμηση,
εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής
Ερμείδης Χρήστος
ΥΓ: Επισυνάπτονται τα παρακάτω:
1. Αφίσα της Διημερίδας
2. Α’ Ανακοίνωση